Key Account Manager IT Monitors Belux

Doelstelling

Je bent verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van LG Electronics in de Belux markt bij de belangrijkste Retailers, Distributeurs en enkele Eindgebruikers. Daarbij deel je de ontwikkelingen en marktinformatie met de Product Manager. Je versterkt, creëert en bouwt langdurige relaties op met jouw klanten en streeft ernaar de vooropgestelde verkoop- en marge doelstellingen te behalen. Je werkt zelfstandig het jaarlijkse verkoopplan uit om deze doelen te realiseren en werkt met maandelijkse forecasts. Als gedreven en analytische onderhandelaar, leid je actieve onderhandelingen en zorg je voor een optimale communicatie met alle stakeholders.

Jouw profiel

Je beschikt over een Bachelor en/of Master diploma bij voorkeur in economische richting. Daarbij kan je terugvallen op relevante verkoopervaring in consumentenelektronica (IT gerelateerd is een plus), ben je stressbestendig, heb je oog voor opportuniteiten en denk je graag oplossingsgericht. Als enthousiaste teamplayer maak je graag deel uit van een dynamische , innovatieve en internationale organisatie en werkt jouw optimisme en gedrevenheid aanstekelijk.

Onze klant

Onze klant, LG Electronics, is wereldwijd actief en stelt over de ganse wereld zo’n 82.000 medewerkers te werk. LG Electronics introduceert als eerste de nieuwste producten, waaronder mobiele telefoons van een nieuwe generatie, digitale tv's en huishoudapparaten met internetmogelijkheden. Hiermee maakt LG Electronics een compleet nieuwe toekomst mogelijk voor de wereldwijde elektronica- en ICT-sector. The sky is the limit bij LG Electronics waarbij uitdaging en innovatie een belangrijk fundament vormt van hun bedrijfscultuur.

Aanbod


LG Electronics biedt jou kansen om te werken in een omgeving met spannende en innovatieve producten die het leven van mensen over de hele wereld beïnvloeden. Je komt terecht in een dynamische en internationale omgeving in continue ontwikkeling.

Je kan rekenen op een uitgebreid en competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

Publication date

29.10.2020

Contact person

Karin Verbruggen

Recent jobs
Confidential
inConfidential
Confidential
inConfidential
Confidential
inConfidential
Confidential
inConfidential
Confidential
inConfidential